striper leftNordnes logostriper right

 
 
   
 

Nordnes Transport AS er i dag et løsningsorientert familiedrevet transportselskap med korte og effektive beslutningslinjer. Selskapet har fokus på fleksibilitet og miljø for å tilfredsstille sine kunder, miljøet og de ansatte på best mulig måte.

Grunnleggeren av Nordnes Transport AS
Grunnleggeren av Nordnes Transport AS. Bildet er
tatt en gang på 60-tallet for en Bedford.

Nordnes Transport AS er etterkommeren etter Roar Nordnes Lastebiltransport som ble etablert i 1968. I sitt 6. tiår har selskapet i dag 13 ansatte og 12 trekkvogner. Hele kjøretøyparken er av nyere modeller og man benytter Fleet Management systemer for bl.a. vedlikehold og serviceintervaller. 80% av selskapets kjøretøy tilfredsstiller de nye Euro 5 kravene.

Fleet Management
For å styre flåten benytter man seg i dag av flåte styringsverktøy fra bl.a. Scania og Volvo. Disse verktøyene gjør at man kan vedlikeholde materiellet på en tilfredsstillende måte, i tillegg til at man holder bedre kontroll på når kjøretøyene skal på service.  Sporingsmuligheter, kjørestil og drivstofforbruk er også viktige momenter i denne sammenheng for blant annet  å være mest mulig miljøvennlige.

 

 
 

Kontakt oss | Sjåfør login | Facbook
Developed by WEBsalongen Copyright 2011